avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 290 soluții astăzi

Curs practic: Cum aplicăm TVA la tranzacții cu servicii și bunuri în UE/non-UE? | Lector: Delia Cataramă - Tax Partner, Viboal FindEx. Vezi agenda și participă → 

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, cardurile de sanatate trebuie preschimbate? ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, cardurile de sanatate trebuie preschimbate? Multumesc ...

Buna ziua, cardurile de sanatate trebuie preschimbate? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:16, 9 Martie 2022
Cardurile nationale de asigurari sociale de sanatate, care aveau termen de expirare 31 iulie 2018, isi prelungesc valabilitatea de la cinci la sapte ani. Ele sunt recunoscute automat in sistemul informatic, fara a fi necesara prezentarea asiguratului la sediul C.A.S si fara a face demersuri de retiparire.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card sanatate!! si cardurile expirate cand vor fii inlocuite, ... personalRU personalRU Card sanatate!! Si cardurile expirate cand vor fii inlocuite, sau cat timp vor mai fii valabile???? Multumesc! (vezi toată discuția)
Card sănătate expirat martie 2019 ionela11 ionela11 Bună seara, Mi a expirat cardul de sanatate in martie anul acesta... Ce trebuie sa fac? Am citit ca valabilitatea cardurilor s a prelungit cu doi ani?... ... (vezi toată discuția)
Card de sanatate Kalaf Kalaf Sunt un cetatean strain cu sedere permanenta in Romania, platesc asigurarile de sanatate de 15 ani, apar la CAS ca asigurat si nu am un card de sanatate ... (vezi toată discuția)