avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Marimea spatiului dintr-un apartament in care isi ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Marimea spatiului dintr-un apartament in care isi desfasoara activitatea in vederea stabilirii taxelor locale.

Care sunt recentele reglementari legale in baza carora persoanele fizice autorizate pot declara marimea spatiului dintr-un apartament in care isi desfasoara activitatea in vederea stabilirii taxelor locale/ecarisaj de catre primariile locale?
Ultima modificare: Joi, 10 Martie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Pfa activitati de inchiriere crysenc21 crysenc21 Buna ziua, am si eu o intrebare - legata de autorizarea unei PFA - daca se doreste infiintarea unei pfa - pentru activitati de inchiriere imobile - de ce ... (vezi toată discuția)
Inchiriere casa pentru sediu social firma Carbunescu Carbunescu Buna ziua, conform noilor reglementari legislative, va intreb ca proprietar pers fizica ce riscuri imi asum acceptand sa inchiriez un imobil proprietate ... (vezi toată discuția)
Impozit pe cladire angelatudor angelatudor Ca persoana fizica am in proprietate( cu sotul meu) un apartament in care ,cu contract de comodat, imi desfasor activitatea ca medic (cabinet stomatologic ... (vezi toată discuția)