avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrare contabilitate plafonare factura gaze.
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrare contabilitate plafonare factura gaze.

Inregistrare contabilitate plafonare factura gaze

Factura de gaze aferenta lunii ian avea o pozitie de Compensare cf Oug 118 si am tratat-o ca si subventie, nefiind purtatoare de tva.
Acum am primit factura de gaze aferenta lunii feb2022 pe care se regaseste spre ex:
gaze naturale 2.000 si tva 380 lei
plafonare gaze - 1.000 si tva - 190 lei

Total plata factura 1.190 lei

Imi puteti spune va rog monografie contabila aferenta acestei facturi?

Multumesc

Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Martie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de protocol 2013 danutza2013 danutza2013 Buna ziua. In luna februarie 2013 avem o factura de masa servita in valoare de 190 lei plus tva. Trebuie sa emit o autofactura in 28.02.2013? Care ar fi ... (vezi toată discuția)
Monografie contabila privind kurzarbeit nstoica nstoica Buna ziua,l Va rog sa ma ajutati cu o monografie contabila privind kurzarbeit si ce inregistrari se efectueaza la 31.12.2020 (ex. a) daca se inregistreaza ... (vezi toată discuția)
Tva la depasirea plafonului de 300000 lei ionela11 ionela11 Buna ziua, Daca am depasit plafonul de 300000 lei in luna august 2018 si daca ma inregistreaza ca platitor de tva trebuie sa platesc tva-ul la diferenta ... (vezi toată discuția)