avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Bună ziua. Am avut un proces în contencios ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Bună ziua. Am avut un proces în contencios administrativ a ...

Bună ziua. Am avut un proces în contencios administrativ a cărei sentință s-a pronunțat în 15.04.2021. Nici până acum nu a fost motivată sentința, Ce pot să fac?
~ Conținut șters la cerere ~
"Dupa 5 6 luni va puteti face griji.Incepeti cu o cerere urgentare motivare apoi o petitie la
presedintele instantei respective.,eventual contestatie tergiversare proces etc Discutati cu av angajat.
Ultima modificare: Marți, 15 Martie 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta nemotivata Dana Schiopu Dana Schiopu Buna ziua. Am o sentinta in proces de partaj care a durat 3 ani, sentinta pronuntata in iul 2019 si inca nu s-a motivat hotararea respectiva .(dupa 5-6 luni . ... (vezi toată discuția)
Nu inteleg un lucru ,la care foarte frumos cer ca- sa primesc ... fecsketata1958@gmail.com fecsketata1958@gmail.com Nu inteleg un lucru ,La care foarte frumos cer ca- sa primesc un raspuns./. la un proce nu este luat hotarare cu motivul ca este nevoie pentru timp de a ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. care ar fi termenul maxim în care o instanță civilă ... Adi Lungu Adi Lungu Bună ziua. Care ar fi termenul maxim în care o instanță civilă - judecătorie de sector - , trebuie să trimită părților motivarea soluției? Mă ... (vezi toată discuția)