avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... LEGE PRIVIND NORMATIVE DE PERSONAL
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

LEGE PRIVIND NORMATIVE DE PERSONAL

BUNA ZIUA!
CE stiti despre ,,Legea privind normativele de personal pentru unitatile administrativ -teritoriale si institutiile din subordinea acestora”? In anexele acestei legi este prevazut nr. maxim de persoane din organigrama institutiilor. Este o lege aprobata sau un proiect de lege? Daca puteti detalia este ff bine!
Multumesc!#-o
Cel mai recent răspuns: nicolaegabrielm , utilizator 14:28, 21 Ianuarie 2010
este un proiect care limiteaza numarul de posturi in primarii , consilii judetene , in anexe este prevazut nr. maxim de posturi
si unde putem sa ne desfatam privirile cu acest minunat proiect? :">
A fost trimis de Consilile Judetene la institutii publice spre ,,studiu”!! Deci daca aveti o cunostinta intr-o institutie vi-l poate da!! Oricum este o mare MAGARIE marca Emil Boc!
O zi buna in continuare!
Io n-am primit nik.... Va rog, daca e posibil, scanati-l si puneti-mi si mie in mail la adresa mihaicalinescu2005@Yahoo.com, sa ma minunez si io... :)
si totusi chiar nu#-o are nimeni de pe acest site blestematele astea de anexe???

Alte discuții în legătură

Cum se poate vacanta un post in cadrul unei institutii publice? mihai_mihai mihai_mihai cum se poate vacanta un post in cadrul unei institutii publice, care sunt conditiile in care o institutie publica poate vacanta un post. va multumesc si ... (vezi toată discuția)
Exceptii numar maxim de posturi prevazut de o.u.g. nr. 63/2010 Darie Tudor Darie Tudor Salut! O.U.G. nr. 63/2010 nu ma lasa sa-mi petrec concediul, ca oamenii. Azi noapte am terminat organigrama & restul documentelor, pe care primarul trebuie ... (vezi toată discuția)
Desfiinþarea posturilor publice vacante ºi a celor ocupate szabozsolt1 szabozsolt1 Va rog sa ma ajutati un raspuns, nici cei de la ANFP si nici Agentia Nationala... nu a putut sa imi ofere un raspuns clar. Guvernul a anuntat adoptarea ... (vezi toată discuția)