avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Exceptii numar maxim de posturi prevazut de O.U.G. nr. ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Exceptii numar maxim de posturi prevazut de O.U.G. nr. 63/2010

Salut!
O.U.G. nr. 63/2010 nu ma lasa sa-mi petrec concediul, ca oamenii. Azi noapte am terminat organigrama & restul documentelor, pe care primarul trebuie sa le trimita la ANFP ( pentru aviz).
Pentru ca nu am avut lex-ul la mine (programul, nu masina!), iar prin adresa I. Pr. J. nu se spune nimic de doua posturi, nu imi este, pe deplin clar, daca posturile de c.j. in aparatul permanent al consiliului local si cel de consilier al primarului intra sau nu in numar maxim de posturi prevazut de O.U.G. nr. 63/2010.
Va multumesc si va doresc sa fiti cu ochii in patru, pentru cei care sunteti la scarbici (sa nu patiti ca si Presedintele A.S.C.R.#-o), iar, la ceicare va aflati in vacanta, distractie la puterea 10xn!
Buna ziua !
Avand in vedere prevederile art. III din O.U.G. 63/ 2010, alin.(1), postul de c.j. din aparatul permanent al consiliului local nu intra in acest calcul, insa cel de consilier al primarului se ia in calcul la numarul maxim de posturi.
"Pentru indeplinirea atributiilor prevazute de lege, la stabilirea numarului de posturi din aparatul de specialitate al primarului, aparatul de specialitate al consiliului judetean, precum si din institutiile publice locale infiintate prin hotarari ale autoritatilor deliberative, autoritatile administratiei publice locale se incadreaza in numarul maxim de posturi determinat potrivit anexei care face parte integranta din prezenta ordonanta de urgenta".
Cu stima !
Multumesc mult, d-le Zaharia.
Din lipsa unui program de legislatie acasa si a timpului am fost nevoit sa cer ajutorul comunitatii.

O zi buna!
D.le Darie ,in organigrama dvs. cum ati trecut SPCLEP-ul?Compartimentul de informatica separat sau la gramada ,adica la 6500 de locuitori -1 salariat?Va intreb pentru ca la noi inca nu se cunoaste o modalitate de a salva salariatii,iar acestia urmeaza sa fie disponibilizati.Ne-am agatat disperati de HG 2104/2004 dar o parere din partea dvs.ne-ar fii foarte utila.Va multumesc!
In noul proiect de hotarare am renuntat la serviciu deoarce nu ma gasit personal (nimeni nu vrea sa vina de la oras la tara si mai ales, pe bani putini, doar eu sunt... fraierul!).
Din prevederile pct. 2 (pag 11 din M. Of.) rezulta ca este la... "gramada".
Din pct. meu de veredere nici nu mai merita sa se infiinteze un astfel de serviciu la nivel de comuna, poate dupa reorganizarea ad-teritoriala.
Multumesc!Concediu placut!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restructurare evidenta persoanelor ºi starea civila. giordano giordano #-oStimati colegi, cu og 63 nu se mai intelege nimic, din ultima radiograma depabdep rezulta: ... s-au facut unele precizari referitoare la: ,, dimensionarea ... (vezi toată discuția)
Desfiintare post jurist primarie nastro nastro Postul de jurist in cadrul unei primarii unde eram incadrat ca si personal contractual a fost desfiintat prin aprobarea noii organigrame in sedinta consiliului ... (vezi toată discuția)
Aparatul de lucru al consiliului local jurista77 jurista77 Primarul poate propune desfiintarea aparatului de lucru al CL?sau Cl prin presedinte propune asta? (vezi toată discuția)