avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Trebuie sa-mi schimb pasaportul dupa casatorie daca nu ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Trebuie sa-mi schimb pasaportul dupa casatorie daca nu mi-am ...

Trebuie sa-mi schimb pasaportul dupa casatorie daca nu mi-am schimbat numele? Dar buletinul?
Cel mai recent răspuns: andreea75969 , utilizator 21:19, 12 Martie 2022
daca nu ati schimbat nimic din datele inscrise, nu exista motiv pt care sa schimbati actele.
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport/schimbare nume AndraR2 AndraR2 Buna Ziua, Am nevoie de un sfat legat de legislatia romana privind schimbarea actelor dupa casatorie. Situatia este urmatoarea: Locuiesc in strainatate de ... (vezi toată discuția)
Dubla cetatenie Alinazzz Alinazzz Buna ziua!eu sunt in italia cu sotul si 2 copii.al doilea copil inca nu este inregistrat in Romania desi are aproapr doi ani .avem dubla cetatenie si eu, in ... (vezi toată discuția)
Acte dupa casatorie maria9791 maria9791 Buna ziua, Anul viitor dorim sa ne casatorim si imediat dupa aceea sa plecam in concediu. Daca nu imi schimb numele de fata mai este necesar sa-mi schimb ... (vezi toată discuția)