Buna ziua. Probabil aceasta întrebare a mai fost, deci îmi pare rău dacă aduc in discuție din nou acest topic. De aproximativ 1 an m-am mutat într-un bloc nou, însă are o mare problema cu izolatia fonica. Mai exact cu nivelul de decibeli ridicat si cu ecoul care se aude foarte ciudat încât toți vecinii se cearta între ei desi nimeni nu face nimic deosebit , însă pentru ca se aude si când tusesti, probabil ai impresia ca cel de langa tine face cine știe ce. Chiar eu am pățit-o sa mi se atragă atenția desi nu făceam nimic. Cum se rezolva aceasta problema? Exista o autoritate care vine la fata locului si verifica nivelul de decibeli astfel încât sa reiasă ca este sub limita legala? Un avocat are puterea sa se ocupe de un astfel de caz încât sa facă dreptate? Am înțeles ca blocul este încă in garanție. Mulțumesc si aștept răspuns.
Sunt constructii unde solutia tehnica prevede pereti subtiri din prefabricate care nu asigura o izolatie fonica de calitate
Pentru a indeparta disconfortul,aveti posibilitatea sa executati izolatia fonica a proprietatii dv
Și cum sa izolez eu acum când am făcut pereți cu cărămidă, riflaje și alte decorațiuni care au costat o grămadă de bani. Iar o izolație fonică in tot apartamentul mă costă 10.000€, pentru că nu poți face doar un perete. Cineva mi-a zis că trebuia să mă aștept la asta. Sa mă aștept că într-un apartament de peste 100.000€ se aude și când strănută vecinul asta e normalitate? Atunci ar trebui sa se vanda fara izolație și loc de parcare, iar tu sa ai opțiunea de a opta pentru ambele variante sau doar pentru una.