avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... modificare apartament
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

modificare apartament

Buna ziua! Am o problema delicata pe care nu o pot rezolva singura desi de cateva luni ma tot gandesc ce sa fac. In urma cu ceva timp s-au mutat langa apartamentul meu o familie noua, mai numeroasa,dar nu asta ar fi problema ci faptul c-au dat jos toata tencuiala de pe pereti pana la caramida, au spart debaralele, au renuntat la usi etc. Momentan , la mine in apartament se aud absolut tot ce discuta, pasii,cum gatesc, scaunele trase etc. E un sunet fonic un fel de ecou. Nu e vorba ca fac galagie sau pun muzica, ei se comporta normal. Chiar nu stiu ce sa mai fac, mi-am mutat mobila de 3 ori incercand sa acopar cat mai mult din pereti dar degeaba. Oare ma poate ajuta cineva , sa imi zica ce-as putea face. Sunt disperata.
Ultima modificare: Marți, 31 Ianuarie 2017
OLIVIA_L, utilizator
Cel mai recent răspuns: OLIVIA_L , utilizator 09:36, 2 Februarie 2017
asa e la bloc: se mai muta omul, mai face amenajari.
Puteti sa-i cereti sa va spuna cand va termina lucrarea.


Nu asta e problema. Renovarile le-au terminat de cateva luni. Problema este legata de urmarilere renovarii. Au dat jos toata tencuiala de pe pereti iar eu au absolut tot ce discuta, cum pasesc in casa, cum gatesc. etc.? E ceva normal sa se intample asa?!!!!
Multumesc frumos pt. raspuns, dar se pare ca nu am fost inteleasa!!!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util

Este dificil sa va sfatuim in vreun fel.
Eu as discuta cu oamenii respectivi. Daca nu ma inteleg omeneste as incerca sa-mi antifonez, macar peretii unde zgomotul, discutiile trec cel mai tare.
Nu cred ca o amarata de tencuiala poate diminua atat de mult zgomotul. Ce fel de bloc este, din prefabricate, glisante, din caramida?
Poate-i chemati la dvs. sa asculte si ei cam cum se aude, poate mai antifoneaza si ei ceva pe-acolo...
Succes!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Probabil ca inca nu si-au mobilat incaperea/incaperile si atunci, da, se aude totul cu efect de ecou....banuiesc ca in linsitea noptii se poate auzi si ticaitul unui ceas de perete.
Nu prea aveti ce face atata timp cat zgomotul pe care il auziti nu se poate incadra la "tulburarea linistii publice".
Varianta fono-izolarii peretilor dvs va fi "extrem de" costisitoare si nici nu cred ca va avea rezultatele scontate.

Alte discuții în legătură

Modificari in apartament OLIVIA_L OLIVIA_L Am o problema legata de vecinii de apartament care s-au mutat de cativa ani. Au renovat apartamentul, au desfintat debaralele, usa de la bucatarie cu holul ... (vezi toată discuția)
Reclamatie liniste bloc liliana_grebanus liliana_grebanus Recent am aflat ca am fost reclamarta ca nu mentin linistea in bloc, de catre doamna care locuieste sub apartamentul meu. As dori sa stiu si eu: care este ... (vezi toată discuția)
Camera video in fata proprietatii! Alina2011 Alina2011 Buna ziua! As dori niste raspunsuri legale cu privire la folosirea unei camere video, pusa de un proprietar in fata usii sale, cu tot cu sonor. In rand ... (vezi toată discuția)