avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... modificare apartament
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

modificare apartament

Buna ziua! Am o problema delicata pe care nu o pot rezolva singura desi de cateva luni ma tot gandesc ce sa fac. In urma cu ceva timp s-au mutat langa apartamentul meu o familie noua, mai numeroasa,dar nu asta ar fi problema ci faptul c-au dat jos toata tencuiala de pe pereti pana la caramida, au spart debaralele, au renuntat la usi etc. Momentan , la mine in apartament se aud absolut tot ce discuta, pasii,cum gatesc, scaunele trase etc. E un sunet fonic un fel de ecou. Nu e vorba ca fac galagie sau pun muzica, ei se comporta normal. Chiar nu stiu ce sa mai fac, mi-am mutat mobila de 3 ori incercand sa acopar cat mai mult din pereti dar degeaba. Oare ma poate ajuta cineva , sa imi zica ce-as putea face. Sunt disperata.
Ultima modificare: Marți, 31 Ianuarie 2017
OLIVIA_L, utilizator
Cel mai recent răspuns: OLIVIA_L , utilizator 09:36, 2 Februarie 2017
Multumesc frumos pt. raspuns. Blocul e din caramida, ei au dat jos toata tencuiala pana au ajuns la caramida. Cred ca alta solutie nu am, decat sa izolez eu peretii la mine, numai ca asta inseamna alte cheltuieli, deranj, micsorarea camerei etc., lucru care nu imi era necesar. Eu locuiesc de 9 ani acolo, iar in apartamentul respectivn au locuit alti locatari dar niciodata n-am auzit vreun zgomot de la ei. Azi noapte au ajuns acasa copii pe la 12 si se auzeau toti pasii, asemanator elefantilor nicidecum oamenilor, desi ei umblau normal.
Exact la asta ma gandesc si eu! Au spart si peretii lor din interior, debarale, au desfintat usile, sigur pe peretii dinspre mine nu au mobila. Eu am incercat sa imi mut mobila incat sa acopere peretii , dar mare rezultat n-a dat, dimpotriva mi s-a dezmembrat, deoarece era o mobila ansamblata acolo care nu a mai fost miscata. M-am gandit sa renunt la ea si sa fac la comanda mobilier pe peretii dinspe ei, care nu sunt putini. Chiar nu stiu ce sa fac. Au o persoana in varsta de sex masculin care avea patul pozitionat chiar langa al meu, ne desparteau doar un perete razuit, se aude si cand sforaie nu numai cand tuseste. Totusi nu mi se pare normal sa se auda asta. Inteleg ca locuim la bloc, dar asa ceva n-am mai intalnit. Inaintea lor au fost alti locatari dar nu s-a auzit absolut nimic, si eu am mai locuit in alte apartamente, chiar garsoniere unde se aud zgomotele dar asa ceva nici macar n-am auzit nicidecum sa intalnesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari in apartament OLIVIA_L OLIVIA_L Am o problema legata de vecinii de apartament care s-au mutat de cativa ani. Au renovat apartamentul, au desfintat debaralele, usa de la bucatarie cu holul ... (vezi toată discuția)
Reclamatie liniste bloc liliana_grebanus liliana_grebanus Recent am aflat ca am fost reclamarta ca nu mentin linistea in bloc, de catre doamna care locuieste sub apartamentul meu. As dori sa stiu si eu: care este ... (vezi toată discuția)
Camera video in fata proprietatii! Alina2011 Alina2011 Buna ziua! As dori niste raspunsuri legale cu privire la folosirea unei camere video, pusa de un proprietar in fata usii sale, cu tot cu sonor. In rand ... (vezi toată discuția)