avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Camera video in fata proprietatii!
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Camera video in fata proprietatii!

Buna ziua!

As dori niste raspunsuri legale cu privire la folosirea unei camere video, pusa de un proprietar in fata usii sale, cu tot cu sonor.

In rand eu am dat acord pt camera doar unul vecin cu un etaj mai jos, nu stiu daca pe acea hartie era pt oricare apartament sau daca era si cu sunet.

Dar, m-am trezit de la vecinul de langa mine ca imi trimite o bucata de filmulet in care eu vorbeam cu copilul despre camera lui.

Este legal ca o persoana fizica sa asculte, fara sa existe vreo suspiciune, ce vorbesc oamenii pe scara? Adica nu ar trebui sa existe motive intemeiate legale, ca sa poti asculta pe cineva? Ce spune legislatia despre aceste cazuri?
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Februarie 2024
Alina2011, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alina2011 , utilizator 17:26, 17 Februarie 2024
E spre exemplu aud ce vorbesc vecinii mei din bloc care sunt în perete cu mine.
Deci dacă ar vorbi ceva de mine, eu aș auzi. Îi aud cum discută divergent probleme din propria familie, dar de mine n-au discutat niciodată, și eu sa îi aud.
da, va inteleg, dar nu le trimiteti peste 1 luna inregistrarea cu discutia lor si sa va spuneti si dv punctul de vedere. Eu deja vorbesc aici si de stocare si de ascultat de pe filmare cu buna stiinta, nu ca a auzit fara sa vrea.
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Februarie 2024
Alina2011, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna sunt intr-o situatie dificila cu o vecina si daca se poate ... AndreeaS. AndreeaS. Buna sunt intr-o situatie dificila cu o vecina si daca se poate as dori sa ma sfatuiti. Doamna este Logoped si face ore acasa, iar camera unde face orele este ... (vezi toată discuția)
Distrugere cu pistolul? a.adrianlungu a.adrianlungu Buna ziua. Postez aici deoarece nu stiu cum sa procedez. De aproximativ un an si jumatate am cumparat un apartament la ultimul etaj al unui bloc. La cateva ... (vezi toată discuția)
Vecin galagios haramsur haramsur Buna ziua , vecinul cu un etaj mai jos si-a renovat camera acum un an si de atunci a aparut o problema cam mare pentru mine. Acea problema este fapta ca el ... (vezi toată discuția)