avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vecin galagios
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vecin galagios

Buna ziua , vecinul cu un etaj mai jos si-a renovat camera acum un an si de atunci a aparut o problema cam mare pentru mine. Acea problema este fapta ca el si-a implementat boxele de la computer in zid (da in zid, a facut o gaura si le-o pus acolo sa nu il deranjeze probabil sau sa se impiedice de ele). De cand o facut acest lucru sunetul boxelor este foarte tare si in nici un caz placut, cand da muzica tare imi vibreaza geamurile de la balcom si de un pui de somn in timpul zilei nici nu ma pot gandi. As dori sa stiu daca s-ar putea face ceva in legatura cu asa ceva. Am incercat sa vorbesc cu el si sa ii explic cum se aude din camera mea cand se uita la un film sau ceva si da boxele mai tare dar nu ma crede si nici nu doreste sa afle( basul este insuportabil pentru ca fiind in zid undele ajung usor la mine in camera ). Daca se poate face ceva impotriva lui as dori sa stiu.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:50, 8 Ianuarie 2015
Puteti chema organele de politie pentru a rezolva problema.
multumesc, as dori sa stiu daca este legal ce o facut el cand a implementat boxele in perete
Proprietarul poate executa modificari in proprietate atat timp cat nu afecteaza structura de rezistenta a imobilului
In situatiile cu zgomot ,sesizati oficial politia,solicitti prezenta presedintelui de asociatie de proprietari
In temeiul disp L nr 230/2007 ,daca aveti probe temeinice,aveti dreptul sa actionati in instanta si sa solicitati daune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Când poliția nu mai poate face nimic, ce pot face eu? euaceeasi euaceeasi Buna ziua......Vecinul din spatele curtii mele este decedat de 4 ani, proprietatea in acesti ani a fost parasita de mostenitori. Initial urmasii au vrut sa ... (vezi toată discuția)
Am si eu o problema alea_him alea_him Buna seara! Am si eu o problema si nu stiu la cine trebuie sa ma adresez . Stau la etajul 1, iar la parterul blocului e un spatiu comercial care recent e ... (vezi toată discuția)
Hartuire din cauza muzicii Ovy77 Ovy77 Buna ziua, Ne-am mutat de curand intr-un imobil contruit nou, si de ceva timp unul dintre vecini ne agaseaza des venind la usa cand ascultam muzica. ... (vezi toată discuția)