Ovy77 a scris:
Mentionez ca muzica e la un volum acceptabil, plus ca nu am dat drumu la muzica niciodata mai tarziu de ora 22.
[...] El o tine una si buna ca se aude basul, care dealtfel e mereu pe minim, dar asa e sistemul, si muzica, cu bass.
[...]
Astfel ca as dori sa stiu ce masuri se pot lua impotriva lui pentru a ii stopa comportamentul. Eu unul o vad ca pe o hartuire si cred ca se poate incadra in acest tip de sanctiune.
Ce este aia volum acceptabil? Muzica este la volum acceptabil, daca celalalt locatar, care sta in casa lui, nu o aude. Atata vreme cat vecinul aude, este clar ca volumul nu este acceptabil.
Frumos spus, imi "place" asta, "
...dar asa e sistemul, si muzica, cu bass", cu alte cuvinte dvs. nu aveti nicio vina daca asa a facut chinezul sistemul, cu bass. Nu?
Ca sa revenim la comportamente, nu este hartuire din partea vecinului, dar este incalcarea regulilor de convietuire sociala din partea dvs. Solutia este sa va luati dvs. casti (si puteti sa dati si muzica la maxim) sau vecinul este indreptatit sa isi apere dreptul la un trai decent (adica neafectat de poluare fonica).