Buna ziua. Postez aici deoarece nu stiu cum sa procedez.
De aproximativ un an si jumatate am cumparat un apartament la ultimul etaj al unui bloc. La cateva luni dupa am remarcat ca vecinul meu creste cateva zeci de gaini intr-o camera lipita de dormitorul meu. L-am rugat sa le scoata de acolo (normal ca a iesit scandal, s-a enervat), camera ce aflasem ca de fapt era uscatorul blocului, el zidindu-si un perete (ilegal din auzite). Eu am cumparat apartamentul cu sistem de supraveghere video instalat si am si o camera in vizorul usii. Acum doua seri a iesit cu un pistol (probabil cu aer) si a tras in vizorul usii mele (se vede clar pe filmare). Noi nu eram acasa in acel moment. Mentionez ca nu am avut alte conflicte cu el dupa cel cu gainile, chiar ne salutam. Cum procedez? Am un copil de 2 ani, l-am lasat la bunici, mi-e frica de iesirile lui. Va multumesc anticipat.
trandafir2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Cum dle, vecinul creste gaini la bloc, la etajul 4? Unde locuiti? Foarte interesant (probabil ca acesta a fost si motivul pentru care s-a vandut apartamentul). Sesizati autoritatile (primarie, politie locala, sanitar veterinara, etc) daca doriti sa indepartati gainile. Iar in ceea ce priveste camera video instalata in vizorul usii si violentata cu pistolul, depuneti o plangere la politie daca considerati necesar. Sau, daca nu va deranjeaza gainile, incercati sa cadeti la pace cu vecinul (eventual apelati la un mediator) si acceptati situatia.