avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cameră spion de supraveghere montată în vizorul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cameră spion de supraveghere montată în vizorul ușii la bloc este legal ?

Vecinul de la bloc și-a montat Cameră spion de supraveghere în vizorul ușii , este legal ?.
Când vecinul de vizavi deschide ușa, filmează ce se petrece în holul apartamentului. Camera înregistrează audio video. Nu există acordul vecinilor. Care este legislația care interzice aceste supravegheri video ? Încalcă GDPR ? La ce instituții ne putem adresa să desființeze camera video montată în vizorul ușii ? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 05:17, 1 Februarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu cred ca e o camera spion, ci un vizor electronic, cu functie de inregistrare video atunci cind cineva apasa butonul de sonerie. Si nu e ilegal acest vizor. Daca dvs. credeti altceva si aveti dovezi, va puteti adresa cu o reclamatie la ANSPDCP : [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aprobari sonerie video giv giv Buna ziua. Vreau sa montez o sonerie care are sistem de comunicatie video-audio. Gen...vine omul la usa si apasa butonul. Soneria are o camera video care se ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! vecinul meu la bloc, si-a montat o camera cu vizor ... GGabry GGabry Buna ziua! Vecinul meu la bloc, si-a montat o camera cu vizor pe usa sa de la intrarea in apartament. Nu a cerut acordul nimanui, iar usa de la intrarea in ... (vezi toată discuția)
Este legal să fii înregistrat audio-vizual pe scara blocului? ... Teodoraa12 Teodoraa12 Este legal să fii înregistrat audio-vizual pe scara blocului? Presedintele blocului în care locuiesc a descis să amplaseze o cameră de luat vederi ... (vezi toată discuția)