Locuiesc într-un bloc cu 4 nivele, la ultimul etaj, familia din fata apartamentului meu are instalată o cameră de supraveghere, in coltul ușii care surprinde persoanele care trec spre ultimele 2 apartamente din bloc, inclusiv orice mișcare din dreptul apartamentului meu. Având în vedere că doamna are ceva "probleme"cu familia.mea, chiar mă simt oarecum urmărită. Vă rog unde mă pot adresa pt dezinstalare acesteia. Menționez că nu are acordul asociației. In plus toate înregistrările sunt stocate în dispozitivul din apartamentul lor. Mulțumesc
Doamna,
Acum sunt asemenea dispozitive foarte asemanatoare cu un banal vizor de usa. Asa ca daca vecina dvs. chiar vrea sa urmareasca/sa filmeze/sa stocheze /cine si cand cineva trece prin fata usii sale, tot o va face.
Eu as fi foarte bucuros daca vecinii mei ar avea asemenea camere sa-mi poata supraveghea si usa mea.
Pana la urma, doamna "priveste" pe spatiul comun. Se zice ca nu ar fi permis daca prin deschiderea usii dvs. camera ar "privi" si in locuinta dvs.
Cred ca in situatia descrisa, vecina dvs. ar trbui sa-si monteze camera undeva de unde sa-i filmeze doar intrarea sa in locuinta. Este posibil, sa stiti.
Oricum, faceti o pangere la cei in drept. Probabil ca o sa primiti un raspuns.
Camera video
Dinte
Buna seara!
Am voie sa imi montez o camera de supraveghere deasupra usii mele, usa apartamentului? (mentionez ca locuiesc la bloc). Camera sa fie pe casa ... (vezi toată discuția)