avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pot fi manager de transport persoane la o firma fără ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pot fi manager de transport persoane la o firma fără a fi angajatul ...

Pot fi manager de transport persoane la o firma fără a fi angajatul sau administratorul acesteia?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:02, 12 Martie 2022
În conformitate cu prevederile art. 2 punctul 5 din Regulamentul (CE) nr. 1071/2009, prin termenul de manager de transport se înțelege: persoana fizică angajată a unei întreprinderi sau, în cazul în care respectiva întreprindere este persoana fizică, chiar persoana în cauză sau, în cazul în care se prevede în mod expres, o altă persoană fizică desemnată de către întreprinderea respectivă prin contract și care conduce permanent și efectiv activitățile de transport ale întreprinderii respective
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Martie 2022
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere firma de transport alternativ nelutza nelutza Vreau sa deschid o firma ptr transport alternativ. Ca manager de transport va fi desemnata o alta persoana iar ca sofer la fel o alta persoana. Se poate acest ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! intentionez sa deschid o firma de transport marfa ... Coman Radu Coman Radu Buna ziua! Intentionez sa deschid o firma de transport marfa posibil si persoane in care sunt 100% actionar. Urmeaza sa ma inscriu la curs pentru manager de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! eu impreuna cu sotia detinem o firma de transport,unde ... Emanym Emanym Buna ziua! Eu impreuna cu sotia detinem o firma de transport,unde suntem ambii angajati ca si soferi. Intrebarea este daca sotia poate fi Manager de ... (vezi toată discuția)