avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... legea 443/2006 - plecat temporar
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

legea 443/2006 - plecat temporar

buna ziua,

in contextul legii 443/2006 "cetățenii încorporabili cu domiciliul în România, plecați temporar în afara granițelor"

doresc sa inteleg ce inseamna "temporar"

de ex daca am un contract de munca nedeterminat si viza cu valabilitate 5 ani in strainatate
ce trebuie facut pt a fi "lasat in pace" sa traiesti in tara in care cineva a emigrat?

multumesc
Cel mai recent răspuns: clmbv , utilizator 19:20, 12 Martie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legea la care faceți referire se numește LEGE nr. 443 din 27 noiembrie 2006 privind răspunderea coordonatorilor pe aeroporturile civile.
[ link extern ]

Stați liniștit unde sunteți că nu se bazează România pe încorporabilii ei, nu veți fi deranjat nici în caz că intrăm în război. Norocul nostru că suntem în NATO.
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Martie 2022
Emilika40, utilizator
da, intr-adevar nu pare sa fie legea corecta, asta am citit in acest articol www.avocatnet.ro/articol_607...

legea pare sa fie: LEGE nr. 446 din 30 noiembrie 2006: [ link extern ]

eu nu m-as baza foarte mult pe NATO. ei vor ajuta intr-adevar dar nu ma astept sa lupte fortele NATO in locul romanilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdere livret militar brezel brezel Va rog sa-mi spuneti care sunt pasii de urmat in cazul pierderii unui livret militar ? Va multumesc (vezi toată discuția)
Buna ziua ce proceduri pot face ptr recuperarea unui livret militar PRICOPIE NICOLETA PRICOPIE NICOLETA BUNA ZIUA CE PROCEDURI POT FACE PTR RECUPERAREA UNUI LIVRET MIILIITAR.SPECIFIC CA LIVRETUL MILITAR ESTE AL TATALUI MEU CARE A DECEDAT. VREM SA BENEFICIEM DE ... (vezi toată discuția)
Ordin de chemare a rezervistilor Alexx_00 Alexx_00 Buna seara ! Am fost soldat acum 15 ani ca fiecare barbat de varsta mea,si de cativa ani ,ma tot cheama de doua ori pe an la comisariat sa ma ia in evidenta ... (vezi toată discuția)