avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Ridicarea restrictilor. Acum cu ridicarea restrictilor ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Ridicarea restrictilor. Acum cu ridicarea restrictilor , se poate ...

Ridicarea restrictilor.

Acum cu ridicarea restrictilor , se poate intra fara masca peste tot?
ex: transport in comun, magazine , institutii etc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 04:11, 13 Martie 2022
Se poate, insa recomandarea e sa se poarte in locurile aglomerate pt ca virusul nu tine cont ca s-au ridicat restricțiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Servirea in afara magazinelor a persoanelor care au comorbiditati, în contextul pandemiei covid-19 CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Servirea in afara magazinelor a persoanelor care au comorbiditati nu o considerati o necesitate in contextul pandemiei Covid -19? Aceste persoane sunt ... (vezi toată discuția)
De ce trebuie purtata masca in starea de alerta si nu exista aceasta obligatie in starea de urgenta? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Raspunsul este simplu. S-a constatat ca este necesara purtarea mastii foarte tarziu la nivel mondial. Nu este vorba de incalcarea unor drepturi ... (vezi toată discuția)
Masti de protecție cu nanofibre anti-covid 19 unde se găsesc ... CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Masti de protecție cu nanofibre Anti-COVID 19 unde se găsesc de cumpărat? Știe ... (vezi toată discuția)