avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Fratele meu a murit in 2012. A cumparat un teren ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Fratele meu a murit in 2012. A cumparat un teren intravilan , ...

Fratele meu a murit in 2012. Acumparat un teren intravilan , prin contract vamzare cumparare , de la primarie ( pe care nu l-a intabulat).Nu a avut sotie nici copii. Traiesc ambii parinti si doi frati. Unul dintre frati si parintii au renuntat la dreptul de mostenire a acestui teren. Care sunt pasii de facut pentru a mosteni legal acest teren si a putea sa-l intabulez?

Alte discuții în legătură

Drept de mostenire bunuri imobile radgheorghe radgheorghe Cumnatul meu a decedat acum 4 ani, neavand copii si nefiind casatorit. Decedatul avea in proprietate doar un teren intravilan cumparat de la Primare, dar ... (vezi toată discuția)
Problema delicata van_allen78 van_allen78 Buna ziua! Care ar ficea mai buna solutie la urmatorul caz: am un teren de 10 ari intravilan, mostenit de la fratele meu care a decedat de 10 ani.Nu a avut ... (vezi toată discuția)
Despre dezbatere moștenire - acte proprietate Andrei300 Andrei300 Bună ziua,am o întrebare dacă mă puteți ajuta va rog frumos. Locuiesc cu părinții (de 35 de ani )în casa unchiului tatălui meu.Unchi care a murit de 3 ... (vezi toată discuția)