avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Angajatorul obliga angajatul sa primească salariul ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Angajatorul obliga angajatul sa primească salariul la Banca impusă de el

Bună seara.
Mama mea lucreaza la o firmă care in fiecare an tot schimbă băncile.In ultimul an a avut card la ing.Dupa sărbători a aflat că sa schimbat numele firmei si au schimbat si banca cu care lucrau.
În februarie i-au anunțat că li sa deschis cont (fara aprobarea angajatilor) la fiecare angajat la Banca Transilvania fara sa primească si ei un contract de la banca.Angajatii au doar hârtia cu cardu+pinu.
Mama încă nu si-a activat cardul ptr ca vrea sa ramana la Ing din motive personale(Nu sunt comisione, etc)
Din ce știm noi ,angajatorul trb sa livreze banii in contul in care a vrea angajatul.Nu il poate obliga pe angajat sa se mute la Banca la care dorește angajatorul.
Exista vreo lege unde sa ne documenta si noi mai bine?Sau modificări de lege de anul acesta.
Multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Plata salariului cash utiliyator utiliyator Angajatii din sectorul de stat care lucreaza in institutii unde intreg personalul este platit prin intermediul cardurilor pot opta pentru plata salariului ... (vezi toată discuția)
Problema cu banca transilvania ion_cristian73 ion_cristian73 Buna ziua, Incepand de anul trecut din 2017 am facut diverse operatiuni pe un cont bancar de euro Banca Transilvania adica trimitere si incasare euro cu un ... (vezi toată discuția)
Card angajat AlexandruV AlexandruV Buna ziua! Situatie e in felul urmator: mama mea are un card deschis la o banca unde primeste pensia. In paralel este angajata al unei firme de distributie ... (vezi toată discuția)