avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Mi-am facut un PFA (frizer).
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Mi-am facut un PFA (frizer).

Buna ziua. Mi-am facut un PFA (frizer) si vreau sa inchei un contract de prestari servicii cu proprietarii salonului..UN SRL. Intrebarea este daca imi trebuie si mie casa de marcat sau ajunge daca facturez in fiecare luna serviciile mele. Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 15 Martie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:13, 15 Martie 2022
Va va trebui casa de macat fiscalizata la acea adresa si clientul va va plati direct dumneavoastra costul serviciului de tuns. Cu proprietarul spatiului semnati doar un contact de inchiriere spatiu (pentru acel scaun).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare frizerie cyp80myr cyp80myr Am 32 de ani si as dori sa deschid o frizerie,dar nu am calificare.Se poate?Am spatiul meu si pentru ca nu am calificare ,as dori sa inchiriez scaune.Daca se ... (vezi toată discuția)
Dschidere salon coafura - manichiura boby_zb boby_zb Buna seara. sunt nou in domeniu, tocmai am terminat niste cursuri de calificare profesionala (coafor) si asi dori pentru inceput sa imi deschid un mic salon ... (vezi toată discuția)
Prestări servicii cosmetice si vanzare produse cosmetice online DoamnaS DoamnaS Buna ziua, Doresc sa înființez o entitate juridică cu următoarele activitati: - prestări servicii cosmetice Si tatuaje - magazin online produse ... (vezi toată discuția)