avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cale de acces de folosinta comuna neinregistrata la UAT
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cale de acces de folosinta comuna neinregistrata la UAT

Sunt proprietarul unui teren care a rezultat in urma dezmembrarii unei suprafere mari de teren,in orasul Craiova .
In urma actului de dezmembrare au rezultat conform cadastrului facut 5 loturi,din care doua loturi reprezinta cale de acces de folosinta comuna,.
Celelalte trei loturi au fost vindute, la personae diferite.
Cele doua loturi reprezentind “cale de acces de folosinta comuna” au ramas in proprietatea celor care au facut dezmembrarea.
Va rog sa ma ajuti in rezolvarea problemei aparute in momentul in care am solicitat introducerea conductei de gaze. Pe extrasul de carte funciara pentru aceasta cale de acces sunt trecuti ca proprietari persoanele care au facut dezmembrarea, desi acestia nu mai traiesc .Acestia nu au facut demersurile pentru trecerea alei in administrarea primariei . Cum pot proceda in aceasta situatie ?

Multumesc,



Alte discuții în legătură

Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: sunt ... ileana1962 ileana1962 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Sunt proprietarul unui imobil situat in Craiova ,conform nomenclaturii stradale este situat pe strada ... (vezi toată discuția)
Probleme certificat de urbanism ionutserban ionutserban Buna Ziua! In ultimele 2 saptamani am niste probleme destul de mari cu primaria dupa cum urmeaza. La inceputul anului am achizitionat un teren rezultat in ... (vezi toată discuția)
S-a facut o dezmembrare gresita - ce sepoate face ? oanaportar oanaportar - 1 lot teren - vreau sa cumpar oparte din teren - pt. aceasta s-a facut o dezmembrare gresita - cum pot schimba /corecta dezmembrarea ? Se face corectare ... (vezi toată discuția)