avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Un casier poate indeplini, in acelasi timp, si functia ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Un casier poate indeplini, in acelasi timp, si functia de vicepresedinte ...

Un casier poate indeplini, in acelasi timp, si functia de vicepresedinte in cadrul unei institutii de tip C.A.R.? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:02, 16 Martie 2022
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
În opinia mea , nu poate îndeplini.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Martie 2022
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recomandare de la fostul angajator ENGFULL ENGFULL sunt sigura ca multi dintre voi avtei modele de astfel de recomdari vreau si eu un model .... :help: trebuie sa elaborez una pentru o fosta angajata care a ... (vezi toată discuția)
Viceprimar incompatibilitate janina drula janina drula am fost ales viceprimar si inainte eram angajatul unei firme de cablu privat pe functia de casier cu jumatate de norma vreau sa stiu daca functia de ... (vezi toată discuția)
Operator calculator - casier Bogdan88 Bogdan88 Buna ziua. Am o intrebare la dumneavoastra. Lucrez la o firma de transporturi in functia de operator calculator. De aproximativ 1 an am fost obligat sa incasez ... (vezi toată discuția)