avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recomandare de la fostul angajator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recomandare de la fostul angajator

sunt sigura ca multi dintre voi avtei modele de astfel de recomdari
vreau si eu un model .... :help:
trebuie sa elaborez una pentru o fosta angajata care a lucrat ca si casier la noi dar nu sunt in zile bune de inspiratie
multumesc
Cel mai recent răspuns: ENGFULL , utilizator 11:02, 23 Septembrie 2009
Sper sa nu va amuze la fel de mult cum ma amuza pe mine. :D

R E C O M A N D A R E

Subsemnata ……………., in calitate de ………………. in cadrul ………………………………………., recomand calduros pe …………………………………………… pentru a fi incadrata in unitatea dvs.
……………….. este angajata a institutiei noastre din anul 2001 in functia publica de consilier juridic.
Atributiile sale de reprezentare a institutiei in fata instantelor de judecata de orice grad, inclusiv Curtea Constitutionala, au reprezentat pentru ea o provocare si au fost indeplinite cu succes.
In redactarea actelor si opiniilor cu caracter juridic a manifestat un inalt grad de cunoastere si de aplicare cu acuratete a legislatiei.
Este unul dintre angajatii care lucreaza foarte bine atat in echipa cat si individual, manifestand abilitati de comunicare si disponibilitate pentru efort prelungit.
Are un caracter echilibrat, este serioasa si constiincioasa si are mult spirit de initiativa. Are o tinuta decenta, civilizata si este respectuasa in relatiile cu colegii de serviciu.
Este preocupata permanent sa studieze pentru a-si imbunatati perfomantele si pentru a fi la curent cu ultimele modificari legislative.

SEMNATURA

Nu cred ca exista un formular tip. Este o scrisoare cu antetul firmei, prin care dna ...salariata a SC...in functia ... in cadrul departamentul ...s-a dovedit a fi o persoana ..., s-a evidentiat prin ..., a demonstrat ... O recomandam pe dna...pt realele calitati dovedite ...
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent iubisbb iubisbb Doresc si eu un model de act aditional privind indexarea cu 8% in sistemul sanitar si un model de decizie privind promovarea din kinetoterapeut simplu in ... (vezi toată discuția)
Caracterizare de la ultimul loc de munca ContSters221216 ContSters221216 CUM se face o caracterizare de la ultimul loc de munca ca agent paza ma poate ajuta cineva. (vezi toată discuția)
Doresc un model pt. decizie numire responsabil de mediu lia sfercea lia sfercea Rog cei ce au un model pentru decizia de numire responsabil de mediu sa mi-o trimita si mie. Firma se ocupa cu transport persoane cu autobuze. As dori ca ... (vezi toată discuția)