avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... URGENT
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

URGENT

Doresc si eu un model de act aditional privind indexarea cu 8% in sistemul sanitar si un model de decizie privind promovarea din kinetoterapeut simplu in principal
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 22:10, 21 Iunie 2012
Antetul

DECIZIA NR. ........./...........................


Angajatorul S.C. .................... S.R.L. cu sediul in ..............., str. ..................... nr. 25, sector/judet .............., inregistrata la Registrul Comertului din Bucuresti sub nr. J....../........../......................., C.U.I. ....................., telefon ........................., reprezentata legal prin dl./dna ............................................in calitate de director general /administrator, emite prezenta

DECIZIE

Art. 1 In temeiul art. ______din ___________, se emite prezenta incepand cu data de __________ salariul de baza lunar se modifica dupa cum urmeaza:

Nr. Crt. Nume si Prenume Functia Salariul vechi (RON) Salariul nou (RON) Semnatura de luare la cunostinta
1
2
3
4
5
6

Art. 2 Prezenta decizie va fi adusa la indeplinire de catre departamentul ....................

Director General/Administrator
.................................................





Antet
DECIZIA NR………../……………………….



D-na …………….., reprezentant legal al …………………. cu sediul in ………………..,inregistrata la Registrul Comertului sub nr…………, cod fiscal ……………………,in calitate de angajator;


D E C I D E :

Art. 1 Incepand cu data de ………….. , Dl. ………………. se numeste in functia de ……………… in cadrul ……………………
Art.2. Atributiile legate de aceasta functie sunt cele prevazute in Fisa Postului.
Art. 3 Prezenta decizie se comunica salariatului si va fi dusa la indeplinire prin intermediul Departamentului Resurse Umane .
Art. 4 Cu drept de contestatie ,in termen de 30 de zile de la comunicare , la Tribunal.




DIRECTOR
Contestatia se face in termen de 45 de zile si nu in termen de 30 de zile ...
@iubisbb,

1.Pt. majorarea cu 8%nu este necesar sa intocmiti acte aditionale angajatilor,ci o unica decizie cu anexa cuprinzand lista nominala a tuturor angajatilor ce au beneficiat de majorare,pt. ca aceasta modificare salariala se produce datorita aparirtiei unui act normativ si nu este rezultatul vointei partilor.

DECIZIAnr../data ..
privind majorarea cu 8%a salariilor de baza
brute ale angajatilor din Spitalul x incepand cu data de 1 iunie 2012

Dr./ec./ing.X in calitate de manager la Spitalul .....numit prin OMS nr./Hotararea CL/CJnr

Avand in vedere prevederile cuprinse in OUG19/2012 privind aprobarea unor masuri pentru recuperarea reducerilor salariale,

DECIDE:

Art.1 (1)Incepand cu data de 1 iunie 2012 se majoreaza salariile de baza brute ale
angajatilor cu contract de munca activ din cadrul SM/SJ../Ambulanta cu un procent de
8%fata de nivelul acordat pentru luna mai 2012;
(2)Incepand cu aceeasi data,cuantumul sporurilor,(se nominalizeaza sporurile acordate in unitate) si al celorlalte elemente ale sistemului de salarizare care fac parte, potrivit legii, din salariul brut,se majoreaza potrivit alin. (1), in masura in care personalul isi desfasoara activitatea in aceleasi conditii.

Art.2 Lista angajatilor beneficiari ai majorarii salariale este prezenta in ANEXA ce face parte integranta din prezenta decizie.


Art.3 Cu ducerea la indeplinire a prezentei se insarcineaza Depart/comp/serv/biroul RUNOS si Secretariat,din cadrul ......

Manager SM/SJ/SC/SERV.AMBULANTA,

2.Pt. promovare in gr. principal,partea introductiva este aceeasi,veti indica ca temei legal in decizie Ordinul Ministerului Sanatatii nr. 1.470/2011 pentru aprobarea criteriilor privind angajarea si promovarea in functii, grade si trepte profesionale a personalului contractual din unitatile sanitare publice din sectorul sanitar si OMS prin care angajatul a fost confirmat in grad principal.Veti indica printr-un articol de asemenea si salariul de incadrare brut aferent noii functii si data promovarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicarea oug 19/2012 lilicris26 lilicris26 1. In cazul institutiilor publice finantate integral din venituri proprii, care au intrat sub incidenta art.2 alin 1 din Legea nr.118/2010 - reducerea ... (vezi toată discuția)
Model decizie marire salariu cu 8% duni duni Decizia de marire salariu cu 8% incepand cu 01.06.2012 cf OUG 19/2012 se face colectiva? As dori sa ma ajutati cu un model! Multumesc! (vezi toată discuția)
Indexare cu 8% pentru bugetari elizbeth elizbeth La indexarea cu 8% pentru salariatii dintr-o unitate bugetara cu autofinantare se intocmesc acte aditionale sau pur si simplu se indexeaza cu 8% baza. Si mai ... (vezi toată discuția)