avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acces suprafață teren intravilan. Buna ziua, am și ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acces suprafață teren intravilan. Buna ziua, am și eu o problema ...

Acces suprafață teren intravilan.
Buna ziua, am și eu o problema dacă mă poate ajuta cineva.
Am o suprafață de teren intravilan și nu am acces la ea, vecinii nu ma lasă să intru pe suprafață lor de teren, vreau să precizez că în trecut a fost o casa bătrâneasca și când bunicii erau în viață, exista o cale de acces, acum nu știu cum s-a făcut că nu mai există aceasta cale.
Ce pot face în aceasta situație și cât m-ar costa ca idee? Mulțumesc
Ultima modificare: Miercuri, 16 Martie 2022
Ioan_13, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am o problema legata de accesul la proprietate cu ... Gabi12345E Gabi12345E Buna ziua! Am o problema legata de accesul la proprietate cu masina si parcarea parcarea/stationarea masinii pe un drum de servitute. Istoric: In 1960 un ... (vezi toată discuția)
Mostenire teren wolfyman wolfyman Buna ziua. Tata a mostenit un teren (cu o casa batraneasca) de la mama lui iar mama lui il mostenise de la mama ei. Actul de mostenire vechi al bunicii spune ... (vezi toată discuția)
Bună ziua dețin o bucata de teren intravilan problema e ca ... Ionuț iulian Ionuț iulian Bună ziua dețin o bucata de teren intravilan problema e ca nu am drum de acces la teren ce pot face vecinul din fata nu imi da voie sa mai intru pe la el ... (vezi toată discuția)