avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Punerea la dispoziție a hotărârilor judecatoresti ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Punerea la dispoziție a hotărârilor judecatoresti la cererea ...

Punerea la dispoziție a hotărârilor judecatoresti la cererea proprietarilor, de către asociația de proprietari este prevazuta în legea 196/2018?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:23, 16 Martie 2022
nu este prevazut asa ceva.....normal, proprietarii trebuie instiintati dar la fel puteti cere presedintelui o copie
Hotărârile judecătorești( în cauze în care asociația e parte) , comunicate asociației de proprietari nu fac parte din categoria documentelor vizate în art. 28 (1) al lg. 196/2018, mai Hobita!
mai Alberica(ca vad ca ne-am imprietenit)

bine precizat acel articol....să solicite în scris și să primească copii după orice document al acesteia.
o hotarare judecatoreasca nu se incadreaza la "orice document al asociatiei"?
sau
Proprietarii din condominiu au dreptul să fie informați în legătură cu toate aspectele ce
privesc activitatea asociației(sa inteleg ca un proces nu face parte din activitatea asociatiei?)
Pentru analiza si eventual raspuns concret ,meste necesar sa comunicati date relevante
Nu avem de unde sa cunoastem situatia particulara la care dv faceti referire
Conform disp L nr 196/20918 ,legiuitorul a impus obligatia prezentarii ,la cerere,a oricarui document solicitat d ecatre proprietari
La randul sau proprietarul daca detine calitate procesuala,are dreptul sa solicite inclusiv instantei comunicarea hotararii judecatoresti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie proprietari - lipsa raspuns in 30 de zile de la solicitare someonedan1980 someonedan1980 Am depus catre Asociata de proprietari din care fac parte o adresa scrisa (cu nr de inregistrare) in care am solicitat in scris raspuns la mai multe probleme ... (vezi toată discuția)
Asociatia de proprietari este obligata sa arate statul proprietarilor? ... Nanton1958 Nanton1958 Asociatia de proprietari este obligata sa arate statul proprietarilor? Eu trebuie sa fac parte dintr- o asociație de proprietari, dar administratorul nu vrea ... (vezi toată discuția)
Cazier judiciar administrator condominiu tereau tereau Bună ziua, sunt administrator de condominiu angajat din 2019 la o Asociatie. Recent au avut loc alegeri,în care a fost schimbat președintele Asociației. ... (vezi toată discuția)