avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 199 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna ziua, Lucrez la o firma privata din Satu Mare. In ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna ziua, Lucrez la o firma privata din Satu Mare. In urma autorecenzarii ...

Buna ziua,
Lucrez la o firma privata din Satu Mare. In urma autorecenzarii am dreptul la o zi libera conform Art. 49 din OUG Nr. 19/2020. As vrea sa aflu daca poate angajatorul să mă oblige să îmi iau ziua respectiva când decide el și nu atunci când aș avea eu nevoie de acea zi libera oricând in decurs de 12 luni.
Vă mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 06:10, 19 Martie 2022
Nu va poate obliga, insa e indicat sa depuneti o cerere de solicitare a acelei zile cu ceva timp inainte, pentru a nu avea nici angajatorul probleme cu personalul. Asa cum se programeaza concediile de odihna, asa nici dvs. impreuna cu alti colegi, nu puteti solicita fix in aceeasi zi deodata, ziua libera.
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Martie 2022
latka, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca am efectuat autorecenzarea pe 3 mai 2022, pot solicita zi ... nicusan nicusan Daca am efectuat autorecenzarea pe 3 mai 2022, pot solicita zi libera pe 03.06.2023 daca fac cererea pt acordare zi libera pana pe 3 mai 2023, adica in ... (vezi toată discuția)
Buna, am 2 întrebări legate de recensământul online. dacă ... Adriana.30 Adriana.30 Buna, Am 2 întrebări legate de recensământul online. Dacă o persoana a făcut recensământul online in timp ce ce afla in șomaj, iar după câteva ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, în legătură cu ziua liberă pentru resensamantul ... Octavian000 Octavian000 Bună ziua, în legătură cu ziua liberă pentru resensamantul online. Mi s-a spus de la serviciu ca nu mi se acorda ziua liberă deoarece nu este plătită ... (vezi toată discuția)