avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pensie privata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pensie privata

Bună ziua as avea și eu o întrebare dacă se poate.Tatal meu a decedat și eu sunt unica moștenitoare și el a contribuit la o pensie privata și sa făcut certificatul de moștenitor și am trimis actele necesare pentru a scoate banii acumulați iar după 1 luna am fost contactata de la NN pensie privata și mi sa zis ca suma respectiva sa transferat în contul meu de pensie privata iar eu as fi dorit sa ii scot.Ce as putea sa fac?
Ultima modificare: Miercuri, 16 Martie 2022
Ramonafodor96@yahoo.ro, utilizator

Alte discuții în legătură

Bună ziua as avea și eu o întrebare dacă se poate.tatal meu ... Ramonafodor96@yahoo.ro Ramonafodor96@yahoo.ro Bună ziua as avea și eu o întrebare dacă se poate.Tatal meu a decedat și eu sunt unica moștenitoare și el a contribuit la o pensie privata și sa făcut ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in anul2021 am fost la nn sa scot banutii tatălui ... Larisa0206 Larisa0206 Buna ziua! In anul2021 am fost la NN sa scot banuti tatălui meu care a decedat din pensia privată pilon 2 , doar ca atunci au fost transferați in contul de ... (vezi toată discuția)
Mostenire pensie privata nn Dogh Dogh Va salut. Tatal meu avea pensie privata la NN , dupa decesul lui am ramas singurul mostenitor mama renuntand la mostenirea pensiei private in favoarea mea. Cei ... (vezi toată discuția)