avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am rugamintea de a ma ajuta: bunicul a avut 3 copiii. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am rugamintea de a ma ajuta: bunicul a avut 3 copiii. In baza ...

Am rugamintea de a ma ajuta: bunicul a avut 3 copiii. In baza legii 18/1991 i s-a reconstituit dreptul de proprietate asupra unei suprafete de 6 ha. Cu acceptul comisiei locale de fond funciar unul dintre mostenitori a avut posesia intre anii 1991-2012 asupra unei suprafete de teren de 3,75 ha. Azi 16.03, subsemnatul, mostenitor din 2012 dupa unul din cei trei copiii ai bunicului mai pot legal sa-i cer daune civile pentru diferenta de 1,75 ha. de care a beneficiat timp de 21 de ani. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Restabilirea dreptului de proprietate asupra terenului agricol FARKAS TRAIAN IOSIF FARKAS TRAIAN IOSIF Bună seara, Deși la mai multe întrebări postate de mine, nu am primit nici un răspuns, mai am o speță pe fond funciar, la care poate se apleacă ... (vezi toată discuția)
Legea 18/1991 - suprafata solicitata sub limita minima de 0,5 ha Adriana B Adriana B Antecesorul meu a detinut o suprafata de teren agricol de 3000 mp, pentru care eu am inaintat cerere de reconstituire a dreptului de proprietate, in baza Legii ... (vezi toată discuția)
Completare la intrebarea de la 07.41: putem vorbi in situatia ... GheorgheSav GheorgheSav Completare la intrebarea de la 07.41: putem vorbi in situatia data de aplicarea prescriptiei de 1o ani. Subsemnatul am luat la cunostinta de faptul ca unul ... (vezi toată discuția)