avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Completare la intrebarea de la 07.41: putem vorbi in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Completare la intrebarea de la 07.41: putem vorbi in situatia ...

Completare la intrebarea de la 07.41: putem vorbi in situatia data de aplicarea prescriptiei de 1o ani. Subsemnatul am luat la cunostinta de faptul ca unul dintre comostenitorii bunicului a avut in posesie din 1991 pana in 2012 o suprafata de 3,75 ha, doar dupa dezbaterea mostenirii comostenitorului respectiv cand s-a intrat in legalitate, adica cota stabilita este de 2 ha..

Alte discuții în legătură

Am rugamintea de a ma ajuta: bunicul a avut 3 copiii. in baza ... GheorgheSav GheorgheSav Am rugamintea de a ma ajuta: bunicul a avut 3 copiii. In baza legii 18/1991 i s-a reconstituit dreptul de proprietate asupra unei suprafete de 6 ha. Cu ... (vezi toată discuția)
Recuperare teren burello burello Există vreo şansă de a recupera un teren în următoarea situaţie: bunica deţine/figurează în registrul agricol cu suprafaţa de teren de 0,55 ha până ... (vezi toată discuția)
Cota parte din moștenire o ia statul ? Icarus33 Icarus33 Bună ziua . Tatăl meu a decedat în anul 2014 . Anul acesta am fost la notarul public , de la ultimul domiciliu al defunctului , pentru a dezbate moștenirea ... (vezi toată discuția)