avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Proiect Student Innotech Coduri caen gogoserie, ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Proiect Student Innotech Coduri caen gogoserie, clatitarie

Buna ziua! As dori sa deschid activitate tip clatitarie, gogoserie, ambulant (pe evenimente, targuri) , se poate incadra in codurile CAEN 5610 si 1071? este necesar si un cod caen pentru vanzari ambulant? As dori sa aplic in cadrul proiectului Student Innotech si acestea ar fi eligibile. Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 17 Martie 2022
annval24, utilizator

Alte discuții în legătură

Cod(uri) caen pentru fast-food sau clatitarie? ElenaComanescu ElenaComanescu Buna ziua, Doresc sa imi deschid o intreprindere mica care sa se axeze pe producerea si comercializarea clatitelor dar la acestea sa pot vinde si un suc, o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am deja cod caen 5610. vreau sa deschid o gogoserie. ... pretoreanu pretoreanu buna ziua. am deja cod caen 5610. Vreau sa deschid o gogoserie. Trebuie alt cod Caen? (vezi toată discuția)
Bună ziua aș dori să deschid un srl , ca activitate principală ... Vasile Birgu Vasile Birgu Bună ziua aș dori să deschid un SRL , ca activitate principală închirierea de corturi și de tot ceea ce este necesar pentru un eveniment scaune mese ... (vezi toată discuția)