avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Bună ziua aș dori să deschid un SRL , ca activitate ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Bună ziua aș dori să deschid un SRL , ca activitate principală ...

Bună ziua aș dori să deschid un SRL , ca activitate principală închirierea de corturi și de tot ceea ce este necesar pentru un eveniment scaune mese tacâmuri fete de masă cam tot ce este necesar pentru un eveniment într-un viitor și mâncăruri reci aperitive și mâncăruri calde friptură și rotisor de ce coduri CAEN o să am nevoie vă mulțumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Pfa închidere corturi nunti AlexandraS. AlexandraS. Buna seara ! As dori sa deschid un PFA in domeniul inchierii de corturi mobile (cu mese , scaune , aranjamente florale etc. ) pentru diferite evenimente ... (vezi toată discuția)
Autorizatii si cod caen masa biliard,masa ping-pong haiducu haiducu 1 daca la un bar(cod caen 5630)am o incapere seperata si am o masa de biliard si una de ping-pong fara nici o taxa la clienti ,se considera jocuri de ... (vezi toată discuția)
Cod caen necesar "cort" nunti TampaS TampaS Byna ziua, Doresc sa construiesc un foisor (structura de lemn cu o suprafata de aproximativ 400 mp) pentru organizarea de evenimente: nunti, botezuri, ... (vezi toată discuția)