avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Prelungirea orelor de liniste. La bloc, poate hotara ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Prelungirea orelor de liniste. La bloc, poate hotara adunarea ...

Prelungirea orelor de liniste. La bloc, poate hotara adunarea locatarilor sau asociatia prelungirea orelor de liniste la 24 de ore ca sa potolim un vecin care da muzica tare in afara orelor de liniste?
Daca da, si chem politia pentru deranjarea orelor de liniste, politia va considera orarul ales de asociatie, adica nonstop, sau cel din lege, adica 13-14 si 22-06. Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 17 Martie 2022
dakuza, utilizator
Cel mai recent răspuns: dakuza , utilizator 15:37, 18 Martie 2022
[ link extern ]
Nu sunt pedepse prevazute în regulament, e un fel de manual de buna conviețuire pentru oameni civilizați. Trebuie să înțelegeți că persoana juridică asociația nu are atribuții de agent constatator în regimul contravențiilor, prin urmare, legal, nu poate da "pedepse".
Asociatia de proprietari nu detine autoritatea si competenta sa dispuna hotarari care contravin legilor in vigoare-vezi disp L nr 61/1991 republicata
Sfat invatat pe propria piele, care va stiti sensibili la sunete faceti pe dracu in patru si punetiva-ti bani deoparte pentru chirii si revanzare de apartament ca altfel nu va vad bine. 10-20k euro sa aveti la indemana si la pensie ca jocul e pe viata si duce la nebunie efectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună dimineața din nou stres ioan va rog re vin cu intrebare ... Oana.1 Oana.1 Bună dimineața din nou stres Ioan va rog re vin cu intrebare legata de asociatie de proprietari. Va rog noi ca asociatie în urma.unei AG am Stabilit alt ... (vezi toată discuția)
Vecini recalcitranti AnaAnita AnaAnita Asociatia de proprietari se poate indrepta pe cai juridice impotriva unui vecin care ma deranjeaza prin zgomote la orice ora din zi si din noapte? Am chemat ... (vezi toată discuția)
Informatie - ore de liniste Dorinageorge Dorinageorge Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca exista o lege cu orele de liniste la Asociatie de Proprietari,si ce interval orar este. Multumesc. (vezi toată discuția)