avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Rezoluþiunea contractului de întreþinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Rezoluþiunea contractului de întreþinere

În condiţiile unui contract de întreţinere în care nu este specificat domiciliul unde se acordă întreţinerea . Domiciliul de acordare a întreţineri este considerat cel din contract ??
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 18:35, 14 Ianuarie 2010
Domiciliul creditorului intretinerii (se admite aceasta solutie tinand cont de natura specifica a obligatiei de intretinere)
Sau, mai bine zis, locul stabilit pentru locuinta (care poate fi diferit de ceea ce scrie in buletin la rubrica domiciliu).
Cred ca ar trebui sa oferiti mai multe detalii.
Ultima modificare: Joi, 14 Ianuarie 2010
romascanu, moderator
În contract este scris un domiciliu din oraş în realitate cei doi bătrâni au plecat la sat practic nu au vrut să se inplice în viaţa celor doi tineri
intretinerea se acorda la domiciliul creditorilor contractului. locul unde efectiv acestia locuiesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare domiciliu mama ContSters182399 ContSters182399 Buna ziua, in urma unui divorț cu copil minor și custodie comună dar cu domiciliul la mama in cazul in care mama(și implicit copilul) își schimbă ... (vezi toată discuția)
Notificare executor judecatoresc fetcu costel fetcu costel buna seara, -din 10.03 2010 mi am stabilit domiciliul la adresa concubinei cu care am locuit pina in 17.12.2015. dupa acesta data in urma unor neintelegeri ... (vezi toată discuția)
Eliberare buletin la expirare - adeverinta de la primarie Lily88 Lily88 Buna ziua! As dori sa va intreb,in ceea ce priveste eliberarea buletinului,la ghiseu nu au avut amabilitatea de a ma informa,trebuie sa schimb buletinul,expira ... (vezi toată discuția)