avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua. În urma divorțului am primit Comunicarea ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua. În urma divorțului am primit Comunicarea hotărârii ...

Bună ziua. În urma divorțului am primit Comunicarea hotărârii judecătorești care a fost ulterior legalizata. Pe stampila scrie "Definitiva prin neapelare" . Este suficient pt a-mi schimba numele de familie sau mai exista pași suplimentari? Trebuie sa scrie undeva și "Irevocabila"? Și care este diferența dintre "Definitiva prin neapelare" și "Definitiva și irevocabila"? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: AndraD. , utilizator 06:44, 21 Martie 2022
nu mai exista irevocabila, daca ati legalizat-o cu ea va duceti la evidenta populatiei
Mergeți cu hotărârea legalizată și procedați la schimbarea numelui.
Mulțumesc pt răspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare definitiva? tigrutz tigrutz Cum trebuie sa procedez pentru ca o hotarare de divort sa fie definitiva avand in vedere ca pronuntarea a fost in data de 8 octombrie 2006 si ca nu s-a facut ... (vezi toată discuția)
Sentinta de divort definitiva si irevocabila Corinas Corinas Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti unde vad pe sentinta de divort ca este definitiva si irevocabila? Va multumesc (vezi toată discuția)
Definitiv =irevocabil sweet sweet Va rog frumos sa imi spuneti definitiv inseamna si irevocabil?Am o sentinta de divort cu incredintarea spre crestere a fiicei mele .la finalul sentintei scrie ... (vezi toată discuția)