avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Doresc sa schimb domiciliul auto in alt judet, nu ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Doresc sa schimb domiciliul auto in alt judet, nu inteleg cum ...

Doresc sa schimb domiciliul auto in alt judet, nu inteleg cum se obtine certificatul de atestare fiscala auto si de unde?
Scuze, inteleg ca de la ANAF, ce nu inteleg este ca daca am un impozit neplatit la o casa nu pot schimba domiciliul auto in alt judet?
Ultima modificare: Vineri, 18 Martie 2022
sebacrin, utilizator

Alte discuții în legătură

Loc de parcare in bucuresti si resedinta in alta localitate adelina_c adelina_c Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o solutie pentru urmatoarea speta: Anul trecut am achizitionat un apartament in Bucuresti, sector 3 insa nu am schimbat ... (vezi toată discuția)
Eliberare certificat fiscal - imputernicire Cllauddia Cllauddia Buna ziua, Am domiciliul in Constanta, comuna Cumpana, dar in momentul de fata locuiesc in Timisoara. Impozitul pe motocicleta e platit in Cumpana si ... (vezi toată discuția)
Ce acopera cazierul fiscal? djtudor djtudor cazierul fiscal mentioneaza si daca sunt impozite si taxe neplatite. intrebarea mea este, sunt verificat pe raza judetului unde am domiciliul sau mi se ... (vezi toată discuția)