avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. In 2018 am cumpărat o casă la care anul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. In 2018 am cumpărat o casă la care anul trecut ...

Bună ziua.
In 2018 am cumpărat o casă la care anul trecut am descoperit că suprafața împrejmuită este cu 250 mp.mai puțin ,in fața casei lipsesc 100mp iar în lateral 150mp.In lateral rezolvăm cu lărgirea gardului dar în fața casei nu avem voie.Cei de la primărie au spus că în viitor o să ne lase fără acest teren pentru că da până în linia drumului.Deci scriptic, in cf, terenul este de 1600mp iar faptic este de 1350mp.Se poate numi viciu ascuns acest lucru?Pot cere despăgubiri fostului proprietar?La cumpărare ne-a fost prezentat un plan de amplasament și nu cf unde se vede linia tuturor proprietăților din jur, iar anul trecut am inceput sa descopăr problemele.Fostul proprietar susține că primul proprietar a făcut gardul și să vorbesc cu el.
Încă un aspect de menționat este faptul că pe teren in fața casei există un stâlp de curent de la Electrica.Pot cere chirie?De mutat nu se poate muta.
Mulțumesc frumos pentru un eventual răspuns.O zi bună
Cel mai recent răspuns: IAndra04 , utilizator 20:21, 19 Martie 2022
Am uitat să menționez faptul că acel stâlp este unul pentru curent casnic,monofazic și trifazic,nu este de înaltă tensiune.Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stalp de curent pe proprietatea mea mariussyca mariussyca Buna ziua . Am cumparat o parcela de teren unde doresc sa construiesc o casa.Problema mea este ca pe acest teren se afla un stalp de curent ( monofazic ... (vezi toată discuția)
Teren in plus la masuratori mih4y mih4y buna ziua ce se poate intampla daca in urma masuratorilor topografice iese teren in plus ? mentionez ca pe actul de proprietate este trecuta o suprafata de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua!sunt posesorul unui teren de 800 mp cu curți interioare ... vali1976is@gmail.com vali1976is@gmail.com Sunt posesorul unui tern de 800mp cu forma dreptunghiulara pe 2 laterale este ingradit cu garduri vechi de peste 10 ani pe celelalte laterale cu parcela de ... (vezi toată discuția)