avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Semnarea unui antecontract, pentru ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Semnarea unui antecontract, pentru cumpărarea unui ...

Bună ziua! Semnarea unui ante-contract, pentru cumpărarea unui apartament, între o persoană fizică și o societate comerciala trebuie făcută tot în fața notarului, având titlu de contract comercial, cred? Dacă este trecut faptul că sunt căsătorit este obligatoriu să semneze și soția ante-contractul? Mulțumesc !
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu e obligatoriu, dar e recomandabil.
Dacă nu ați încheia vreo alta convenție matrimoniala, puteți semna numai dvs.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este obligatorie procura de la ambii ambii soti pentru cumpararrea unui apartament? Cameliamilitaru Cameliamilitaru Buna ziua, Sotul meu doreste sa achizitioneze un apartament in Romania, insa noi locuim in Singapore. Suntem casatoriti in degim de bunuri ... (vezi toată discuția)
Avem convenție matrimonială de separare de bunuri încheiată în spania, dar banca de la care vreau să iau credit ipotecar nu o recunoaște. cum pot rezolva această problemă? Leu79 Leu79 Buna ziua, am o conventie matrimoniala separare de bunuri incheiata in Spania si acum doresc sa cumper un apartament cu credit ipotecar. Cei de la banca spun ... (vezi toată discuția)
Cumparare imobil fara sotie cataleata cataleata Buna ziua,suntem casatoriti.Dorim sa cumparam un imobil pe numele la amandoi,dar sotia nu poate sa ajunga la notar,pot eu ca sot sa semnez numai eu actele? ... (vezi toată discuția)