avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna dimineata vreau sa ma lămuriți si pe mine ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna dimineata vreau sa ma lămuriți si pe mine soacra a trecut ...

Buna dimineata vreau sa ma lămuriți si pe mine soacra a trecut o parte de pămînt din curte nepotului nu a separat casa de teren după decesul soartei ii revine si casa daca figurează si in cartea funciară sau se împarte casa între frați va multumesc

Alte discuții în legătură

Mostenire carllyka carllyka Soacra mea, impreuna cu 2 frati au mostenit o casa. Casa s-a impartit in 3, fiecare si-au facut intrari separate, curtea e comuna, dar fiecare avea o bucatica ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate ContSters160825 ContSters160825 buna ziua .Am o problema si asi dori sa ma lamuriti. tatal meu a decedat in urma cu 5 ani ,s-a facut suceesiunea dupa defunct pe casa,si avem fiecare ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune sau inscrierea proprietatii in cartea funciara? adyo17 adyo17 Buna ziua! As vrea sa stiu care este calea cea mai simpla (din punct de vedere al timpului si/sau financiar) de a intra in posesia unui teren. Din ce m-am ... (vezi toată discuția)