avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Mi s-a suspendat permisul de conducere pe 03.10.2021 ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Mi s-a suspendat permisul de conducere pe 03.10.2021 pe motiv ...

Mi s-a suspendat permisul de conducere pe 03.10.2021 pe motiv de conducere având 16 puncte de penalizare, în realitate incorect, deoarece contestasem procesul verbal anterior, procesul judecându-se în februarie 2022. Cum pot da în judecată ministrul de interne, poliția rutieră și polițiștii care au întocmit actele pentru daune materiale provocate în această perioadă?

Alte discuții în legătură

Buna ziua! in data de 09/11/2022 am fost oprit de un echipaj ... Alex1609 Alex1609 Buna ziua! In data de 09/11/2022 am fost oprit de un echipaj de poliție rutieră pentru ca m au înregistrat cu aparatul radar. Toate bune si frumoase si la ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala maristanciu maristanciu Buna ziua,am si eu o intrebare la care am primit diverse raspunsuri dar nici unul categoric.Am luat o amenda contraventionala de circulatie acum 6 luni si 6 ... (vezi toată discuția)
Pedepsit de 2 ori pentru aceeasi fapta SanduB SanduB Buna ziua. In august 2022 mi s-a suspendat permisul de conducere pentru 2 luni pentru o neacordare de prioritate. Am contestat decizia politistilor in ... (vezi toată discuția)