avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua. Va rog sa ma ajutati intr-o speta: barbat ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati intr-o speta: barbat cu o vechime ...

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati intr-o speta: barbat cu o vechime de 14 ani, 7 luni si 3 zile lucrate in grupa a-I-a 100% si 1 an si 7 luni lucrat in conditii deosebite are o reducere de 7 ani si 4 luni sau 7 ani si 8 luni?. Lunile de la grupa a-I-a se lipesc langa lunile de la cond. deosebite?.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: soucadan , utilizator 17:11, 21 Martie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
7 ani si 8 luni, daca ati realizat conditia de satgiu complet.
Multumesc mult!

Carp Mircea a scris:

7 ani si 8 luni, daca ati realizat conditia de satgiu complet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand voi putea iesi la pensie? 2_nel 2_nel Buna ziua. Sunt nascut in data de 08.04.1956. 1. M-am angajat in data de 02.07.1974. 2. In perioada 06.07.1984-01.03.1985 am lucrat ca sudor in cond. ... (vezi toată discuția)
Punctaj stagiu aferent grupe de munca viorelk viorelk Buna seara Prin OUG 100/2008 se acorda un punctaj stagiului aferent grupelor de munca: -0,50 gr. - pe an I/conditii speciale, -0,25 pe an - gr II/ cond ... (vezi toată discuția)
Formula de calcul a pensiei de limita de varsta mihaipeste55 mihaipeste55 P.MIHAI din ROMAN am lucrat 26 ani in grupa a doua in 3 schimburi .Acuma am 58 de ani ,as vrea sa stiu cand pot sa es la pensie la limita de varsta? va ... (vezi toată discuția)