avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 258 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa de timbru verde este considerata venit si ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa de timbru verde este considerata venit si impozitat?

Sintem o microintreprindere care face import de echipamente electrice. Pe facturi trecem distinct taxa de timbru verde impusa prin contract de preluare responsabilitati de reciclare a deseurilor electrice de catre o Asociatie. Colectam aceasta taxa si o viram integral la Asociatie.
Intrebare: Taxa de timbru verde colectata si platita la Asociatie, este considerata venit si impozitata(adica se include la venit in declaratia 100)?
Ultima modificare: Luni, 21 Martie 2022
nidac, utilizator

Alte discuții în legătură

Taxa verde anarhy2004 anarhy2004 am niste nelamuriri: 1.cumpar si revand calculatoare,electocasnice,etc..... stiu din hg 448/2005 ca retin taxa verde dar nu stiu cat pentru fiecare produs in ... (vezi toată discuția)
Contabilitate ong m0nicadamian m0nicadamian As dori sa stiu cum se tine contabilitatea unei organizatii colective de gestionare a deseurilor de echipamente electrice si electronice. Scopul acestei ... (vezi toată discuția)
Import produse din spatiul ue TudorS24 TudorS24 Situatie: Avem deschis un SRL si urmarim sa comercializam produse cumparate din spatiul UE prin intermediul unui magazin online. Puteti sa ne exemplificati ... (vezi toată discuția)