avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Buna ziua, Se poate deduce integral TVA-ul aferent ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Buna ziua, Se poate deduce integral TVA-ul aferent bonurilor ...

Buna ziua,

Se poate deduce integral TVA-ul aferent bonurilor de carburant aduse de salariati pentru decontarea transportului? In urma cresterilor recente de pret a carburantilor societatea si-ar dori sa le deconteze acestora lunar cheltuiala cu carburantul.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 19:01, 21 Martie 2022
Daca se fac foi de parscurs si daca au codul fiscal al firmei dvs pe ele.
Altfel e doar 50%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat pentru masina niko79 niko79 Buna ziua! Tin contabilitatea unui SRL si ma intereseaza daca se poate incheia un contract de comodat pentru masina intre administrator (asociat unic), in ... (vezi toată discuția)
Pfa-deducere benzina+diurna Silviu_r Silviu_r Am un PFA neplatitor de TVA si imi desfasor activitatea in toata tara. Am contract de comodat pe masina proprie. Am tot citit pe forumuri si in legislatie dar ... (vezi toată discuția)
Deductibilitate bonuri benzina morodansv morodansv Noua lege a bonurilor de combustibil din 14.03.2013 se aplica si cei care nu sunt platitori de tva, dar care inregistreaza cheltuieli cu combustibil? (vezi toată discuția)