avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună seara ași dori.si eu sa aflu cum procedez dacă ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună seara ași dori.si eu sa aflu cum procedez dacă mi-au ...

Bună seara ași dori.si eu sa aflu cum procedez dacă mi-au fost luate placutele de înmatriculare și talonul mașini pe ungaria și cum le pot recupera

Alte discuții în legătură

Bună ziua. aș vrea să aflu cum aș putea recupera numerele ... Costel Traian fer Costel Traian fer Bună ziua. Aș vrea să aflu cum aș putea recupera numerele de înmatriculare, respectiv talonul. Venind dintr-o țară Europeană, spre România, în ... (vezi toată discuția)
Asigurare auto rca expirata Alinsaban Alinsaban Buna seara tuturor,am o problema foarte mare va rog,pe data de 22 decembrie in raza comunei mele ,am fost oprit la un control de rutina si sa constatat ca ... (vezi toată discuția)
Buna seara vin și eu cu o întrebare cineva din familie a rulat ... Tomi tmv Tomi tmv Buna seara vin și eu cu o întrebare cineva din familie a rulat cu mașina fără itp și RCA a fost oprit de poliție și i sa luat talonul și plăcuțele ... (vezi toată discuția)