avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... radiere pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

radiere pfa

Buna,

PFA infiintat de putin timp, fara venituri, cum se poate radia? Titularul si-a gasit de lucru si doreste sa o inchida inainte de a incepe activitatea. Trebuie depuse ceva declaratii sau cum se procedeaza in acest caz?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cristina Filimon , Avocat 09:35, 22 Martie 2022
Demersurile se fac la Registrul comerțului. După ce se realizează radierea acolo, trebuie să meargă cu decizia de radiere la ANAF și să facă radierea și de acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere pfa ContSters488364 ContSters488364 Buna ziua. Va rog sa imi spuneti ce pasi am de urmat pentru a radia un PFA. Precizez ca l-am infiintat in 2015 ,dar nu am avut nici un fel de activitate ... (vezi toată discuția)
Mandatare pentru inchidere pfa Mihai223 Mihai223 Am un PFA infiintat acum ceva vreme si pe care urmeaza sa mi-l radieze o avocata care s-a ocupat si de infiintare. Din cate stiu, dupa inchidere, eu va trebui ... (vezi toată discuția)
Detin firma cu datorii la stat - pot infiinta una noua? savi0r savi0r Buna ziua Vreau sa va cer sfatul legat de o problema a unei intreprinderi individuale. Am aceasta intreprindere individuala infiintata din anul ... (vezi toată discuția)