avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Primaria a inchiriat cu contract un teren nefiind ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Primaria a inchiriat cu contract un teren nefiind proprietar ...

Va salut,
nedumerirea mea este cum poate primaria cu buna stiinta sa intocmeasca un contract de inchiriere la care se elibereaza si chitanta, pe un teren al carui proprietar este o persoana fizica si ei nu ai nicio legatura.
Nu am cunostinte de drept, dar sigur este inafara legii. Poate ma puteti ajuta cu ce legi s-au incalcat?

Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Luni, 21 Martie 2022
maramures, utilizator

Alte discuții în legătură

Antena gsm andradaa andradaa Buna ziua. In cadrul unei asociatii , pe terasa blocului s-a montat o antena GSM, propriatarul platind asociatiei o chirie. Ce acte trebuie sa intocmeasca ... (vezi toată discuția)
Verificare inregistrare contract chirie ionutc21 ionutc21 Salutare, Am vazut ca exista mai multe postari de genul cu acelasi subiect, insa sunt ceva mai vechi si cred ca s-a modificat legea intre timp. As dori sa ... (vezi toată discuția)
Asociatie locatari/proprietari facturi bur3bista bur3bista Buna seara, Am o nedumerire si am gasit multe raspunsuri contradictorii asa ca scriu aici. Va rog puteti sa imi spuneti daca o Asociatie de ... (vezi toată discuția)