avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Impacarea partilor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Impacarea partilor

Impacarea partilor intr-un proces penal , lovire, art 208, este posibila in apel?
Exista un termen pana la care se poate face impacarea?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:18, 15 Ianuarie 2010
Impacarea partilor trebuie sa intervina numai pana la ramanerea definitiva a hotararii.;)
Art.208 C.penal-furt;)
Ultima modificare: Joi, 14 Ianuarie 2010
luiza2008, utilizator
Lovirea si alte violente sunt prevazute de art.180 c.pen,art.208 c.pen.,se refera la furt.
Impacarea partilor intr-o plangere pentru lovire sau alte violente,pana la ramanerea definitiva a unei hotarari,inlatura raspunderea penala a celui care a comis infractiunea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Altercatie in trafic andra-celia andra-celia buna ziua,daca am avut o altercatie in trafic si soferul celalalt m-a blocat in trafic,a coborat,m-a injurat si mi-a dat un pumn de ce anume il pot acuza?am ... (vezi toată discuția)
Intelegere amiabila ionelbv ionelbv In urma cu 2 ani am avut parte de un incident neplacut, care s-a soldat cu un proces intentant celor care m-au agresat. Anul acesta(2010), am primit ca ... (vezi toată discuția)
8 zile ingrijiri medicale mariusuca mariusuca daca nu vreau sa ma impac cu partea vatamata ce preapsa pot sa primesc. multumesc (vezi toată discuția)