avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inscriere ipoteca legala in CF Buna ziua, ,incheierea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inscriere ipoteca legala in CF Buna ziua, ,incheierea ocpi prin ...

Inscriere ipoteca legala in CF

Buna ziua, ,incheierea ocpi prin care se admite inscrierea ipotecii legale in baza unui contract de antepriza in constructii se comunica ambelor parti ?

Multumesc

Cel mai recent răspuns: littlefish_ro , utilizator 08:32, 22 Martie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Incheierea de carte funciara prin care s-a inscris o ipoteca (de orice fel) trebuie comunicata atat creditorului cat si debitorului si proprietarului tabular (daca acesta nu este nici creditor, nici debitor) .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzucapiune numere cadastrale romeoproiectare32 romeoproiectare32 Buna ziua ! Conform noului Cod Civil, exista uzucapiunea tabulara de 5 ani si extratabulara de 10 ani. Daca am un imobil pe care l-am masurat si OCPI ... (vezi toată discuția)
Cand ocpi,are calitate procesuala pasiva intr-o cauza... ContSters240032 ContSters240032 Va ros sa-mi spuneti,daca in cazul in care o persoana fizica,isi inscrie in Cartea Funciara fara a avea vre-un drept real, un teren,care nu la dobandit legal ... (vezi toată discuția)
Inscrierea intentiei de a ipoteca Irina S. Irina S. Inscrierea intentiei de a ipoteca blocheaza CF ? Daca sunt in negocieri cu un imprumutat (eu sunt cu imprumutatorul), pot prin Notar sa inscriu aceasta ... (vezi toată discuția)